Συνεργασίες

Δρ. Γιώργος Β. Πετούσης

Χειρουργός Παίδων

Ο Δρ. Πετούσης Γεώργιος είναι ειδικός χειρουργός παίδων και είναι Διευθυντής στη Β’ Χειρουργική Κλινική Παίδων στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε επί σειρά ετών Συντονιστής Διευθυντής στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. και Α. Κυριακού». Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Eίναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παίδων.

Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Ξενόγλωσσα περιοδικά, συμμετοχή ως προεδρεύων και ως κεντρικός ομιλητής σε συνέδρια τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Μετεκπαιδεύθηκε στο εξωτερικό σε ουρολογικά θέματα και εξειδικεύτηκε στις ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές και ειδικότερα στη λαπαροσκοπική χειρουργική θεραπεία των παιδιατρικών περιστατικών και στην αντιμετώπιση παιδοουρολογικών προβλημάτων.

Δρ. Γεώργιος Βάος

Χειρουργός Παίδων, Ομότιμος Καθηγητής

Ο Ομότιμος Καθηγητής Παιδοχειρουργικής, Πανεπιστημίου Αθηνών, Βάος Γεώργιος είναι ειδικός χειρουργός παίδων, Διευθυντής στην Ά Χειρουργική Κλινική Παίδων στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Eίναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής, Βρετανικής και Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παίδων. Διετέλεσε Διευθυντής του Παιδοχειρουργικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Διετέλεσε επί σειρά ετών Καθηγητής Παιδοχειρουργικής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και εν συνεχεία Καθηγητής Παιδοχειρουργικής του  Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος Εξεταστικών Επιτροπών για την ειδικότητα της Παιδοχειρουργικής.
Εξειδικεύθηκε στην Αγγλία
 στη Νεογνική Χειρουργική, Παιδιατρική Ουρολογία/Ενδο-ουρολογία, Χειρουργική Παιδιατρική Ογκολογία, καθώς και στα lasers και τη Λαπαροσκοπική Χειρουργική, στη Γερμανία.

Το συγγραφικό του έργο περιλαμβάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά, συγγραφή βιβλίων, ενώ είναι κριτής ιατρικών άρθρων. Στο επιστημονικό του έργο περιλαμβάνεται η συμμετοχή ως Πρόεδρος, εισηγητής συνεδρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό, η οργάνωση, και η ενεργός συμμετοχή πολυάριθμων ετήσιων μετεκπαιδεύσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δρ. Κουτσιαρής Επαμεινώνδας

Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος

Ο Δρ. Κουτσιαρής Α. Επαμεινώνδας είναι χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Χειρουργικής Ουρολογίας μετά από εκπαίδευση στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας»

Μετά τη λήψη της ειδικότητας έλαβε την ευρωπαϊκή πιστοποίηση ουρολογίας και ανδρολογίας και κατέχει τον τίτλο «Fellow of the European Board of Urology». Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το επιστημονικό έργο περιλαμβάνει τη συγγραφή τμημάτων ουρολογικών βιβλίων, τη συγγραφή διεθνών και ελληνικών δημοσιεύσεων, τη συμμετοχή και παρουσία του τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή συνέδρια. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής και άλλων επιστημονικών εταιρειών.

Ο Δρ. Κουτσιαρής Επαμεινώνδας παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες στις πόλεις της Αθήνας και του Βόλου στα εξειδικευμένα ιατρεία ανδρολογίας και ουρολογίας Man Care ® .

Συνεργασίες

Πληκτρολογήστε λέξεις αναζήτησης και πατήστε Enter