Συνεργασίες

Δρ. Γιώργος Β. Πετούσης

Χειρουργός Παίδων

Ο Δρ. Πετούσης Γεώργιος είναι ειδικός χειρουργός παίδων και είναι Διευθυντής στη Β’ Χειρουργική Κλινική Παίδων στο Νοσοκομείο Metropolitan Αθηνών.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε επί σειρά ετών Συντονιστής Διευθυντής στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Π. και Α. Κυριακού». Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Eίναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παίδων.

Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Ξενόγλωσσα περιοδικά, συμμετοχή ως προεδρεύων και ως κεντρικός ομιλητής σε συνέδρια τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Μετεκπαιδεύθηκε στο εξωτερικό σε ουρολογικά θέματα και εξειδικεύτηκε στις ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές και ειδικότερα στη λαπαροσκοπική χειρουργική θεραπεία των παιδιατρικών περιστατικών και στην αντιμετώπιση παιδοουρολογικών προβλημάτων.

Δρ. Γεώργιος Σπυρίδης

Χειρουργός Παίδων

O Δρ. Σπυρίδης Γεώργιος είναι ειδικός χειρουργός παίδων. Διετέλεσε Επιμελητής χειρουργός παίδων στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη & Αγλαϊας Κυριακού» και Δ/τής Παιδοχειρουργικής και Νεογνικής Χειρουργικής, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών / Μαιευτήριο «Γαία».
Eίναι ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παίδων.

Το επιστημονικό του έργο περιλαμβάνει πληθώρα δημοσιεύσεων σε Ελληνικά και Ξενόγλωσσα περιοδικά, συμμετοχή ως προεδρεύων και ως κεντρικός ομιλητής σε συνέδρια τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Μετεκπαιδεύτηκε και εξειδικεύθηκε στις Η.Π.Α. στη νεογνική χειρουργική, στις ελάχιστα επεμβατικές χειρουργικές τεχνικές και στην παιδοχειρουργική ογκολογία.

Είναι εκπαιδευτής και Πρόεδρος Δ.Σ της MKO APLS Hellas .

Είναι Δ/ντής της Γ’ Παιδοχειρουργικής Κλινικής και Παιδοχειρουργικής Ογκολογίας, Νοσοκομείο Παίδων «Μητέρα» Αθηνών.

Δρ. Κουτσιαρής Επαμεινώνδας

Χειρουργός Ουρολόγος

Ο Δρ. Κουτσιαρής Α. Επαμεινώνδας είναι χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος. Εισήχθη στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κατόπιν Πανελληνίων εξετάσεων. Εκπαιδεύθηκε αρχικά στη Γενική Χειρουργική και στη συνέχεια στην Ουρολογία στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας» από όπου και έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Χειρουργικής Ουρολογίας.

Μετά τη λήψη του τίτλου της ειδικότητας παρακολούθησε στο εξωτερικό μετεκπαιδευτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας και έπειτα από εξετάσεις έλαβε την ευρωπαϊκή πιστοποίηση ουρολογίας και ανδρολογίας και κατέχει τον τίτλο «Fellow of the European Board of Urology».

Είναι Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Η διδακτορική του διατριβή έχει θέμα «Ιστορία της Ορχεκτομής» και εκπονήθηκε από την Ά Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στα πλαίσια της συνεχιζόμενης επιστημονικής επιμόρφωσης μετεκπαιδεύθηκε στη διενέργεια και διάγνωση υπερηχογραφημάτων και έπειτα από τις αντίστοιχες εξετάσεις, έλαβε την πιστοποίηση και την άδεια για την εκτέλεση υπερήχων του ουροποιογεννητικού συστήματος.

Το επιστημονικό έργο περιλαμβάνει τη συγγραφή τμημάτων ουρολογικών βιβλίων, τη συγγραφή διεθνών και ελληνικών δημοσιεύσεων, τη συμμετοχή και παρουσία του τόσο σε ελληνικά όσο και σε διεθνή συνέδρια ως κεντρικός ομιλητής. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Σεξουαλικής Ιατρικής και άλλων επιστημονικών εταιρειών.

Ο Δρ. Κουτσιαρής Επαμεινώνδας παρέχει τις ιατρικές του υπηρεσίες σε επιστημονική συνεργασία με την Woman Clinic Καλογήρου στην Αθήνα ενώ παράλληλα διατηρεί εξειδικευμένο ιατρικό παράρτημα στην πόλη του Βόλου, το Ανδρολογικό Βόλου.

Συνεργασίες

Πληκτρολογήστε λέξεις αναζήτησης και πατήστε Enter